Ευτυχώς την γνωρίζουν ελαχιστοι…Ο πόνος της δεν συγκρίνετε με κανέναν κολικός και η γεννά είναι απλά πονάκια μπροστά της! Δεν έχει θεραπεια.δεν γλυτώνεις από αυτην…Ειναι τζέντλεμαν στα ραντεβού της. Δεν θα σε ξεχάσει ούτε μια φορά… Είμαστε κολλητάρια 32 ολόκληρα χρόνια. Έρχεται κάθε χρόνο κάθεται 4 μήνες και με κτυπάει 3 φορές τη μέρα .Το ένα από τα χτυπήματα έρχεται τρία τέταρτα αφού κοιμηθώ! Φοβάμαι να φάω μήπως κάτι την πυροδοτήσει.

Φοβάμαι να κοιμηθώ ξέροντας τι θα συμβεί μετά από λίγο! Το δεύτερο όνομα της είναι αυτοκτονική κεφαλαλγία. Την ξεχωρίζεις από την ημικρανία εύκολα. Χτυπάει πάντα μέσα στο μάτι όταν αρχίζει.
Πριν 15 μέρες με θυμήθηκε. Τρόμος απελπισία !!! Προμηθεύτηκα αμέσως ενέσεις Ιμιγκραν και άρχισα να κάνω κάθε μέρα φτάνοντας τις δυο την ημέρα.

Άκουσα, διάβασα για το λάδι κάνναβης και έχοντας μια ελπίδα ότι ίσως με βοηθήσει μίλησα με δυο ανθρώπους που ο θεός να τους έχει καλά και την Παρασκευή είχα το λάδι στα χεριά μου!!!

Πήρα 5 σταγόνες το απόγευμα χωρίς να μου προκαλέσουν ζάλη η υπνηλία! Παρασκευή βράδυ ένιωσα 3 φορές ότι θα με πιάσει αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν όντως γιατί δεν πόναγε το μάτι μου… Στις 1 τη νύχτα μ έπιασε αλλά ήταν διαφορετικός πόνος .τον άντεχα αλλά από τον φόβο μου έκανα μισή ένεση!

Σάββατο στις 6 το πρωί ξυπνάω με πόνο. Πίνω 5 σταγόνες και σε 10 λεπτά ήμουν μια χαρά!!!! Όμως το τέρας δεν είχε μάθει να φεύγει χωρίς να του δώσω δυνατά φάρμακα!!!! Έτσι όλο το Σάββατο με είχε τέζα… Έφευγε ερχόταν. Πιο μαλακός πιο μικρός κάθε φορά αλλά πλέον είχα εξαντληθεί! Πήρα το λάδι το βράδυ και είπα ότι αν με πάει έτσι και την Κυριακή θα κάνω ένεση! Δευτέρα σήμερα και όχι μόνο ένεση δεν έχω κάνει αλλά την ώρα που θα με έπιανε κανονικά έχω απλά ένα βάρος και έναν ελαφρύ πονοκέφαλο!!! Είναι απίστευτο πραγματικά …Ελπίζω να συνεχίσω έτσι …και να τελειώσω μ αυτό το μαρτύριο!