Από προσωπική εμπειρία, η κορτιζόνη με είχε βοηθήσει σε περίοδο έξαρσης της νόσου ( ΣΚΠ ) για την αποδρομή των συμπτωμάτων. Ακολούθησα παρατεταμένη αγωγή μετά την ενδοφλέβια χορήγηση κορτιζόνης για 20 ημέρες, με εξαίρεση την πρώτη φορά το 2006 και αυτό από απειρία! Εκ τότε… ποτέ άλλωστε και δίχως απολύτως καμία αγωγή.

Συνέχισα δεδομένου ότι , πανάκεια θεραπεία δεν υπάρχει για την νόσο… ως εκ τούτου  διαβάζοντας και ψάχνοντας πολύ , σχετικά με ότι κυκλοφορούσε , αποφάσισα να ακολουθήσω υγιεινό τρόπο ζωής , δίνοντας έμφαση στην ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής!

Ενώ οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτια τους ότι η νόσος θα μου χτυπούσε την πόρτα δυνατά και πολύ σύντομα.. μάλιστα είχαν δώσει και χρόνο ένα εξάμηνο , στην προσπάθεια τους να με πείσουν να μπω σε αγωγή με ενέσεις και ότι άλλο κυκλοφορούσε, συνέχισα να αντιστέκομαι και όχι από δυστροπία αλλά από διαίσθηση η οποία με δικαίωσε! Με θυμήθηκε δυνατά μετά από 11 χρόνια τον Απρίλιο του 2017.. Νοσηλευτικά παίρνοντας πάλι κορτιζόνη.. δίχως ιδιαίτερη βελτίωση και φτάνοντας τον Αύγουστο για δεύτερη φορά πολύ χειρότερα όταν πλέον με παρέλυσε από την μέση και κάτω … Κορτιζόνη εκ νέου, παρακέντηση και ότι   συνεπάγεται! Από τον Νοέμβριο του 2016 με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ, άρχισα να ενημερώνομαι, να διαβάζω σχετικά με την κάνναβη δίχως να ξέρω ότι θα έχω έξαρση… Ωσότου …τον Αύγουστο του 17 όταν πλέον είχα παραλύσει, η γνωστική μου παρακαταθήκη σχετικά με το φυτό ίαμα άρχισε να ενεργοποιείται ως ώριμο τέκνο της ανάγκης!

Συμπληρώνοντας στο μέτρο του δυνατού τις γνώσεις μου..12 Νοεμβρίου του 2017 και ενώ τα  συμπτώματα ανυποχώρητα συνέχιζαν έβαλα στην ζωή μου το CBD …Η πρώτη ένδειξη ήταν στο τρίτο 24ωρο , δίχως να είμαι βέβαιη στην 10 ημέρα  είχα κι άλλη ένδειξη αποκτώντας ελάφρυνση στην δυσκαμψία…

10 Δεκεμβρίου του 2017 άρχισα δειλά  δειλά να περπατάω να ανεβοκατεβαίνω με υποστήριξη σκαλοπάτια και πλέον να βαίνουν όλα προς το καλύτερο! Τέλος του χρόνου τολμώ να πω ότι ίσως κάποιοι πλέον δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν ότι έχω πρόβλημα! Κυλούσε ο καιρός, σταθεροποιώντας την δοσολογία αφού πλέον είχα φτάσει στην κορυφή του θεραπευτικού μου παράθυρου, αποφάσισα 6 Μαρτίου του 2018 να προσθέσω THC…

Με εξαίρεση την πρώτη ημέρα ,που και αυτή βοήθησε στο να καταλάβω πως να διαχειριστώ το φυτό ίαμα και ακολουθώντας αραίωση 8 Μαρτίου πήρα για δεύτερη φορά την σταγονίτσα μου!

9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018….(ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ)
ΑΛΛΑΞΑ ΠΟΔΙΑ…ΑΛΛΑΞΑ ΣΩΜΑ…ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙΑ,ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΜΗΝΕΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΈΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ 90%

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ 95-100% που κάποιες φορές πηγαινοέρχεται και τότε θα έχω την χαρά πάλι να  μοιραστώ μαζί σας τα ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ… δίνοντας μια ταπεινή συμβουλή… ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ.. ακούγοντας άκριτα ότι αρνητικό διαδίδεται!

Καλή δύναμη σε ότι κάνετε!

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.