Η μαμά μου διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα τον περασμένο Ιούλιο.

Χειρουργήθηκε και ενώ αφαιρέθηκε ο όγκος ξαναεμφανίστηκε μέσα σε ένα μήνα, στο ίδιο μέγεθος 8 εκατοστών και σε προχώρησε σε σημείο μη χειρουργήσιμο.

Ούτε ένα χρόνο ζωής δεν μας έδωσαν μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη. Καθημερινά παυσίπονα για τους πόνους και πολλά ηρεμιστικά για να κοιμάται και πολλές φορές δεν είχαν και κανένα αποτέλεσμα.

Στο απέναντι κρεβάτι ο θεός μας έστειλε έναν άνθρωπο που μας άνοιξε τα μάτια. Τρέξαμε λοιπόν το θέμα και ξεκινήσαμε την θεραπεία με CBD- THC και με την βοήθεια του θεού ξανά πέσαμε πάνω σε ανθρώπους που μας βοήθησαν εξίσου πάρα πολύ!!

Από την πρώτη μέρα θεραπείας όλα τα παυσίπονα κόπηκαν και όλα τα ηρεμιστικά για τον ύπνο χωρίς καμία υπερβολή αυτό που σας λέω, απ την πρώτη κιόλας μέρα!

Προχωρήσαμε σε ακτινοβολίες και στις 26/11/2018 θα κάνουμε την αξονική να δούμε σε τι σημείο βρίσκεται ο όγκος. 1,5 μήνα μετά τις θεραπείες και καθημερινά με το έλαιο είμαστε καλύτερα από ποτέ η ψυχολογία της πολύ καλή που είναι το κυριότερο η επικοινωνία της πολύ καλύτερη από πριν και κανένα παράπονο για πόνους!

Μπορεί να είναι ο πιο επιθετικός καρκίνος εγκεφάλου αλλά δεν σταματάμε να ελπίζουμε γιατί σε αυτή την ζωή τα πάντα μπορούν να ανατραπούν!

Εύχομαι Καλή Υγεία σε όλους, καλή δύναμη και ένα καλύτερο 2019 για όλο τον κόσμο!!

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.