Πριν 15 μήνες ο άντρας μου διαγνώστηκε με πλειόμορφο γλοιοβλάστωμα 5 εκ στον δεξιό κροταφικό λοβό.

Έλαβε μικρή δόση χημειοθεραπείας, συνδυαστικά με ακτινοβολίες και έπειτα κύκλους πενθήμερους με μεγαλύτερη δόση ενός φαρμάκου που του χορηγήθηκε.
Δεν γνωρίζαμε για την κάνναβη. Ενημερωθήκαμε από ιντερνέτ, άρθρα, μελέτες κτλ.

Όταν ξεκίνησε άρχισε με μια δόση του 0.5 ml χωρισμένη σε 2 δόσεις των 0.25
που μετρούσα με την σύριγγα της ινσουλίνης (πολύ βοηθητική). Έβαζε την ποσότητα κάτω από την γλωσσά για 3 λεπτά.

Ένα τέταρτο πριν άλλα και ένα τέταρτο μετά δεν έτρωγε. Σε κάποιες μελέτες διαβάσαμε ότι εάν ληφθέν μισή ώρα με μια ώρα πριν την ακτινοβολία επιφέρει καλυτέρα αποτελέσματα.

Στις 40 μέρες αν θυμάμαι καλά αυξήσαμε την δόση σε 0.75 διαιρούμενη σε δυο ισόποσες δόσεις. Πάλι πολύ βοηθητική η σύριγγα ινσουλίνης για την μέτρηση. Έπειτα και πλέον τόσους μήνες παίρνουμε σταθερά 1 ml σε 2 δόσεις.

Κάναμε χημειοθεραπεία μόνο 3 κύκλους γιατί τελικά ανήκει στο 1% του πληθυσμού αυτού που λείπει ένα ενζυμο και δεν λειτούργει το φάρμακο.
Στο αρχικό χειρουργείο έγινε ολική αφαίρεση του όγκου. Είχε προλάβει κ είχε σπάσει όμως. Πηγαίνοντας για μαγνητική πριν τις ακτινοβολίες τσούπα ξεπετάχτηκε άλλο ένα.

Πολύ μικρό άλλα πολύ ανυπάκουο και επιθετικό. 6 μήνες μετά κι άλλο χειρουργείο ολικής αφαίρεσης.
Τόσους μήνες μετά με 2 χειρουργεία συν όλο αυτό το πήγαινε έλα στην κόλαση κ με μέγιστο όριο ζωής 18 μηνες, εχουμε 3 στην σειρά καθαρές 3μηνες μαγνητικές.

Είναι όρθιος χωρίς καμία απώλεια ποτέ είτε στον λόγο είτε στην κίνηση είτε στον πνεύμα.
Δεν δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας καρκινοπαθής με έναν τόσο δύσκολο καρκίνο.

Για εμάς το λάδι (1000 mg) τον βοήθησε τρομερά συνδυαστικά μαζί με την συμβατική ιατρική και το πρωτόκολλο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις .

Δεν αρρώστησε (πχ γρίπη). Δεν του κόπηκε η όρεξη ακόμα και τις ημέρες των χημειοθεραπειών. Δεν μελαγχόλησε. Δεν πόναγε ούτε πριν άλλα ούτε και μετά από το δεύτερο χειρουργείο. Θεωρώ ότι το λάδι τον κρατάει σταθερό.

Επίσης να προσθέσω ότι από όσα γνωρίζω από έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, ο νευροχειρουργός ή ο ογκολόγος σε Αμερική και Καναδά, μαζί με όλα τα άλλα φάρμακα, συνταγογραφουν την κάνναβη κανονικά.

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.