Ονομάζομαι Κέλλυ, είμαι 35 ετών και από την ηλικία των 8 μηνών διαγνώστηκα με  την πάθηση κρίσεων επιληψίας  ελαφριάς  μορφής μόνο τη νύχτα (στην αρχή συχνά μέρα παρά μέρα έως τώρα που αισίως φτάσανε τις 2 μόνο φορές το χρόνο) με συμπτώματα όπως ταχυκαρδία, δύσπνοια, σπασμοί στομάχου, τρέμουλο ποδιών.

Μου είπαν για τη σελίδα σας και ξεκίνησα  να χρησιμοποιώ λάδι cbd 3%, με το οποίο είδα τρομερή βελτίωση στην ποιότητα των συμπτωμάτων. Επειδή όμως το άγχος δρα σαν καταλυτικός παράγοντας και με επηρέασε σε μια δύσκολη  φάση της ζωής μου, συνέχισα με το 10% γιατί κάποια όχι όμως όλα, επανήλθαν.

Μετά για τον ίδιο λόγο προχώρησα στο 15% όπου κ εξαλείφθηκαν πλήρως, σε συνδυασμό  και με μια πάστα 20. Τις μέρες που ήμουν πολύ χάλια. Ύστερα, άρχισα να μειώνω σιγά σιγά, και τώρα θα συνεχίσω με τις κάψουλες. Κοστίζει συνολικά 60 ευρώ το μήνα και αν πάρω και την πάστα πάμε στα 80 το μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αρκεί να έχεις υπομονή και θέληση και να μην κάνεις απότομα σκαμπανευάσματα. Η δόση μου είναι έως 50 mg όταν είμαι χάλια και 30 mg όταν κάνω συντήρηση.

Μακάρι όλοι να βοηθούσαν παιδιά σαν και μένα  και φυσικά τον υπέροχο αυτό σύλλογο για τις δράσεις του!

 

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.