Μεταγραφή: Rhonda Jacobs, αναθεώρηση: Tanya Cushman
Μετάφραση στα ελληνικά: Σίμος Δαλκυριάδης

Σε αυτή την γεμάτη ζωντάνια ομιλία, η Rachel Knox, MD / MBA, εξερευνά το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα (ΕΚΣ) και την Επανάσταση του Ενός.

Πώς μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο για να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που βρίσκεται στο σώμα μας. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι αυτή η καθολική γνώση να βρεθεί στα ιατρικά εγχειρίδια / στο ιατρικό πρόγραμμα σπουδών για να το μάθουν και να το κατανοήσουν όλοι. Μια βαθιάς γνώσης ιδέα που αξίζει να εξαπλωθεί…

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα της διοργάνωσης του TEDxPortland, τους 70+ εθελοντές και αγαπημένους συνεργάτες, που χωρίς εσάς αυτήν η εμπειρία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Η ιστορία μας μπορεί να βρεθεί στο TEDxPortland.com

Στο πνεύμα του ότι οι ιδέες που αξίζει πρέπει να διαδοθούν, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για να μοιραστούν μια εμπειρία TED. Σε μια εκδήλωση TEDx, τα TEDTalks βίντεο και οι ζωντανοί ομιλητές συνδυάζονται για να προκαλέσουν μια ευρεία συζήτηση και να συνδέσουν μια μικρή ομάδα.

Αυτές οι τοπικές, αυτο-οργανωμένες εκδηλώσεις χαρακτηρίζονται ως TEDx, όπου x = ένα ανεξάρτητα οργανωμένο γεγονός TED. Το TED Conference παρέχει γενικές οδηγίες για το πρόγραμμα TEDx, αλλά τα μεμονωμένα γεγονότα TEDx είναι αυτο-οργανωμένα.

Η Rachel είναι συνιδρύτρια των American Cannabinoid Clinics και πρόεδρος της Oregon Cannabis Commission.

Έλαβε το ιατρικό της πτυχίο και επιχειρηματικό της πτυχίο από το Tufts University και στη συνέχεια έκανε περαιτέρω σπουδές στο πιο σημαντικό φυσιολογικό σύστημα στο ανθρώπινο σώμα – το ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Είναι παθιασμένη με την εκπαίδευση των επαγγελματιών συναδέλφων της και του ευρύτερου κοινού για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της Cannabinoid Medicine. Το έργο της είναι πρωτοποριακό σε μια μετασχηματιστική περίοδο στην κοινωνία μας. Αυτή η ομιλία δόθηκε σε μια εκδήλωση TEDx χρησιμοποιώντας τη μορφή TED conference αλλά οργανώθηκε ανεξάρτητα από μια τοπική κοινότητα.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.ted.com/tedx

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.