Ήρθε και η σειρά μου επιτέλους και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω την ιστορία μου.

Είμαι η Άννα, ετών 54 και πέρυσι τον Νοέμβριο ακριβώς ένα χρόνο τώρα, διαγνώστηκα με ψωριασική αρθρίτιδα. Ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου, φρίκη, πόνος, πανικός, κατάθλιψη.

Αρχίζω τα χημικά και βιολογικούς παράγοντες συν αντιφλεγμονώδη παυσίπονα όλων των ειδών. Ξεκίνησα με 1 την ημέρα κι έφτασα στα 4 και δεν μου έκαναν τίποτα.

Μετά το πρώτο δίμηνο με βιολογικό παράγοντα άρχισε να καταρρέει το σύστημα. Αιματολογικές χάλια, πιο χάλια δεν γίνεται και οι πόνοι όλο και χειροτέρευαν. Άρχισα να χάνω δύναμη από το αριστερό πόδι, να έχω ακράτεια και να μην μπορώ ούτε να καθίσω ούτε να σηκωθώ. Δούλευα 4 μήνες όρθια, άλλοι κλαίνε που δεν έχουν δουλειά κι εγώ έκλαιγα που είχα.

Παρέλυα, πονούσα και ήμουν άυπνη, ξέχασα να σας πω για το βραδινό μαρτύριο. Από τους πόνους ξυπνούσα 4 και 5 φορές – ερχόταν τον πρωί και με έβρισκε ξύπνια.

Αλλάζουμε λοιπόν τον βιολογικό παράγοντα και σε μια εξέταση ρουτίνας άρχισε να πιάνει το σκιαγραφικό επικίνδυνα στο στήθος, χωρίς να φαίνεται τίποτα όμως (ακόμα) . Η μεθοτρεξάτη άρχισε να μου κάνει φουσκάλες με υγρό στα μάγουλα, σαν έρπης.
Και μέσα σε αυτό το μαύρο σύννεφο πόνου, πανικού και απογοήτευσης από σπόντα, άκουσα για την κάνναβη.

Ξεκίνησα με λάδι 10% CBD, χωρίς οδηγίες μόνο με την δοσολογία που έλεγε το κουτί. Δεν μου έκανε πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά δεν το παράτησα, ήταν η μόνη ελπίδα που είχα πριν παραιτηθώ. Και πραγματικά, έτοιμη ήμουν να παραιτηθώ.

Μου στέλνει λοιπόν ο καλός θεούλης μπροστά μου έναν φίλο που είχα να δω 10 χρόνια και με έβαλε στην ομάδα και σας γνώρισα. Θα του χρωστάω για πάντα.. Ευχαριστώ Χάρη!!

Ξεκίνησα στις 12/10/2018 μετά από καθοδήγηση κάποιων ανθρώπων, να παίρνω CBD 15% και THC 15% . Άμεσα από την πρώτη κιόλας νύχτα κοιμήθηκα χωρίς διακοπές και ξεκουράστηκα, δεν πίστευα στην τύχη μου.

Επειδή όμως ένιωθα ότι τα φάρμακα δεν έπρεπε να τα συνεχίσω κι επειδή είχα σοβαρές παρενέργειες και δεν έβλεπα φως με αυτά, πήρα την θαρραλέα απόφαση να τα κόψω μαχαίρι. Και το έκανα. Ενημέρωσα τον γιατρό μου, τον οποίο ευχαριστώ για την κατανόηση και στήριξη και ξέροντας ότι τον είχα δίπλα μου πήρα την απόφαση και τα έκοψα. Εναπόθεσα όλες μου τις ελπίδες στην κάνναβη. Συνέχισα να κοιμάμαι κάθε βράδυ και ο πόνος σταδιακά μειώθηκε και είναι αυτήν την στιγμή στο 40% του πόνου που είχα. Είμαι χωρίς 1 παυσίπονο, χωρίς κορτιζόνη χωρίς αντιφλεγμονώδη χωρίς φάρμακα γενικά.

Να μην σας τα πολυλογώ μόλις έκανα εξετάσεις αίματος και έχω αποδείξεις.

Λοιπόν όλα ρυθμίστηκαν και το πιο σπουδαίο ο δείκτης φλεγμονής έπεσε δραματικά!!!
CRP στις 5/7/18 ήταν 21,4, ενώ στις 20/11/18 είναι 14,4. Μόνο με τα λάδια!

Έχω ελπίδα για το μέλλον, όρεξη να δουλεύω, να φροντίζω την οικογένειά μου – πράγματα που είχα χάσει τον τελευταίο χρόνο γιατί δεν ήθελα να ζω άλλο με αυτό τον πόνο.

Σας εύχομαι υγεία και ευλογία στις οικογένειες σας και να πιστέψετε στην κάνναβη όπως έκανα κι εγώ και ξανά πήρα την ζωή μου στα χέρια μου.
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και εύχομαι να είστε όλοι πάντα καλά και να βοηθάτε τον κόσμο.

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.