Είμαι 32 χρονών και πριν από ένα χρόνο, μετά από ανεξήγητη κούραση, μου διαγνώστηκε η ασθένεια σαρκοείδωση, ένα αυτοάνοσο νόσημα σε προχωρημένο στάδιο στον πνεύμονα.

Τα συμπτώματα ήταν, μόνιμη κούραση, πρόβλημα με τον ύπνο, ξύπναγα και δεν με έπαιρνε ξανά ο ύπνος, γενικό αίσθημα δυσφορίας, πεσμένη διάθεση με αίσθημα κατάθλιψης.

Τα φάρμακα που μου έδωσαν ήταν ένα σπρέι κορτιζόνης για να ανακόψει την πορεία της ασθένειας.

Μόνος μου έφτιαξα ένα βάμμα κάνναβης THC, το οποίο το έπαιρνα συνδυαστικά με έλαιο CBD 12% σε αναλογία 1/1,και τα δύο σκευάσματα είναι αποκαρβοξυλιωμένα και πλήρους φάσματος. Είχα δοκιμάσει και ένα βάμμα που είχε μόνο CBD, χωρίς THC 0,2% και δεν είχε επίδραση στα συμπτώματά μου.

Κάνω ειδική αντιφλεγμονώδη διατροφή στην οποία αποφεύγω τις τροφές που περιέχουν αραχιδονικό οξύ το οποίο βρίσκετε κυρίως στα ζωικά λιπαρά, όπως χοιρινό κρέας, τόνος, αλλαντικά κλπ.
Η διατροφή μου περιέχει καθημερινά πάνω από 1000 mg EPA.Η σαρδέλα και τα ιχθυέλαια γενικά είναι η κύρια πηγή για αυτό το είδος διατροφής.

Πλέον είμαι χωρίς συμπτώματα και μπορώ να ζω την καθημερινότητά μου κανονικά!

Ένα μόνιμο πρόβλημα που έχω είναι ότι την κάνναβη μπορώ να τη βρω μόνο στην παράνομη αγορά, και είναι δύσκολο να βρω μια καλή ποιότητα.

Σαν ασθενής θα ήθελα να μπορώ να διαλέγω το φάρμακό μου ελεύθερα και όχι να πρέπει να παρανομήσω!

Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας για όλους εμάς!

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.