Το κοινοποιώ γιατί εγώ θεράπευσα πλήρως το νόσημα αυτό πριν από 18 χρόνια χρησιμοποιώντας κάνναβη. Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να περιγράψω την ιστορία μου.

Το 2002 διαγνώστηκα με σκληρόδερμα, ένα πάρα πολύ σπάνιο αυτοάνοσο με πολύ άσχημη πρόγνωση (θανατηφόρο, μη ιάσιμο). Από τα τρία φαρμακευτικά σκευάσματα που μου έδωσε ο γιατρός (έκανε πολύ καλή διάγνωση και τάχιστα), και όπως όλοι ακολούθησε το πρωτόκολλο που διδάχτηκε στην σχολή. (Αν δεν πεθάνεις από το νόσημα θα πας από τα φάρμακα).

Μου έδωσε κορτιζόνη, ανοσοκατασταλτικά, και ένα άλλο πολύ τοξικό σκεύασμα το οποίο “βοηθά” τον οργανισμό να αποβάλει την περίσσια κολλαγόνου. Πήρα μόνο το τρίτο για λίγες εβδομάδες και μετά το σταμάτησα κι αυτό. Την κάνναβη την γνώριζα από παλαιότερα, παρατήρησα όμως ότι με βοηθούσε πάρα πολύ στην κινητικότητα. Το λάδι δεν το γνώριζα τότε και έτσι αύξησα την καθημερινή ποσότητα κάνναβης που κάπνιζα χωρίς καπνό σκέτη.( “ακουστική” κάνναβη με πολύ THC).

Μετά από περίπου 2 μήνες το σώμα μου άρχισε να επιστρέφει στην κανονικότητα και μετά από περίπου 4 μήνες ένιωθα πλήρως καλά!!! Το δώρο της φύσης δεν το σταμάτησα ποτέ από τότε… Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε πριν πάρουν κάποια βαριά φαρμακευτική αγωγή, για οποιοδήποτε βαρύ νόσημα να έχουν πρόσβαση στην κάνναβη.

Εγώ θεράπευσα πλήρως το νόσημα αυτό πριν από 18 χρόνια χρησιμοποιώντας κάνναβη. Έχουμε φυσικό δικαίωμα στην κάνναβη σαν άνθρωποι, έχουμε το ενδοκανναβινοειδές σύστημα μέσα μας, που έχει σχέση με όλες τις λειτουργίες του οργανισμού και ίσως όλες τις ασθένειες…

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.