Ο στόχος εδώ δεν είναι ότι με αυτή την αίτηση κάποιος θα πάρει κάνναβη στα χέρια του ή θα έχει έγκριση για κάρτα ασθενών (που δεν υπάρχει ακόμα). Ο στόχος είναι να ΦΑΝΟΥΜΕ.

Θα μπορούμε να επικαλεστούμε στον ΕΟΦ ότι υπάρχουν τόσες χιλιάδες ονόματα με # πρωτοκόλλου που ενδιαφέρονται να μάθουν για την διαδικασία.

Με την κατάθεση θα καταφέρουμε 3 πράγματα:

1. Οι εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες θα μάθουν ότι η κάνναβη έχει ιατρική χρήση.
2. Για να προωθήσουν το αίτημα οι υπηρεσίες ή να μάθουν ποιες είναι οι διαδικασίες θα πρέπει να απευθυνθούν στα αρμόδια γραφεία του υπουργείου ή του ΕΟΦ και αυτό θα φέρει πίεση εκεί που θέλυμε.
3. Ο σύλλογος ΜΑΜΑΚΑ θα έχει μαζέψει ένα αριθμό αιτήσεων (τους αριθμούς πρωτοκόλλου δηλ) που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μοχλό πίεσης.

Αυτή είναι μία ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ δράση στην οποία πρέπει να συμμετέχουν ΠΟΛΛΟΙ για να έχει νόημα. Καλό είναι να μπει η αίτηση και σε άλλες ομάδες για να γίνει όσο πιο πολύ γίνετε γνωστή. Την αίτηση την καταθέτουμε στους κατά τόπους υπηρεσίες υγείας ή ακόμα και στο ΚΕΠ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

“Αν η αίτηση υποβληθεί σε αναρμόδια δημόσια υπηρεσία, η υπηρεσία αυτή οφείλει εντός 3 ημερών, να την διαβιβάσει στην αρμόδια και να το γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο.”
(διαβάσετε τι λεει ο νόμος στο άρθρο από κάτω στα σχόλια- να τα ΞΕΡΕΤΕ πηγαίνοντας στην υπηρεσία)

Τους αριθμούς πρωτοκόλλου τους καταθέτουμε στο λινκ για την συλλογή πληροφοριών από κάτω στο google η στο μειλ του gpetrou267@gmail.com

Κατεβάστε την Αίτηση

Κατάθεση Πρωτοκόλλου

Προσθέστε με στη λίστα email με νέα, εκπτώσεις, άρθρα, προϊόντα και εκδηλώσεις του συλλόγου

Δεν στέλνουμε spam!

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.